0

Д вама футболисти на Борнмът завършиха по мечтания начин перфектния сезон, който имаха с отбора.

Нападателят Кийфър Мур и защитникът Крис Мефам първо спечелиха промоция за Висшата лига, след като „черешките“ завършиха на второ място в Чемпиъншип.
Седмица по-късно пък националите на Уелс направиха романтични предложения на своите приятелки в Дубай. Съотборниците не са заедно в емирствата, но очевидно са имали сходни идеи за това как да впечатлят любимите си момичета. Мур, който осигури и на теория влизането в елита с победен гол срещу Нотингам, падна на коляно и предложи брак на Шарлот Ръсел, с която са заедно от 9 години. „Тя каза „да“, сподели в Инстаграм развълнуваният голмайстор, придружавайки поста си с изображение на брачна халка и емоджи с любовно сърце.

„Най-невероятната жена и нямам търпение да се оженя за нея!", добави 29-годишният романтик, който се беше погрижил предложението на пясъка да стане пред надпис, изписан със светлини: „Омъжи се за мен“.

Малко по-късно Мефам също разкри, че е задал съдбоносния въпрос на приятелката си Джоди Франсис.

„Не мога да започна да обяснявам колко съм благодарен, че те имам в живота си, нямам търпение един ден да се оженя за теб и да прекарам остатъка от живота си с теб", написа бранителят в социалните мрежи.

Любопитното е, че и двете мацки на футболистите са професионални модели. Асовете на Борнмът веднага бяха поздравени от техни съотборници на „Виталити Стейдиъм“, а също така и от националния отбор на Уелс.

Годината на Мур и Мефам може да бъде още по-успешна, ако те се класират за Мондиал 2022. „Драконите“ очакват в плейоф за място на финалите победителя от мача Шотландия – Украйна.