0

Б ившият италиански национал Пабло Даниел Освалдо разтърси феновете си, но този път не с футболни умения.

По време на кариерата си, която приключи през 2020 г., Освалдо смени голям брой клубове и игра, наред с други отбори, за Рома, Еспаньол, Саутхемптън, Ювентус, Интер, Бока Хуниорс, Порто.

Изглежда усмивката се е изтрила от лицето на бившия играч на Рома

 Изглежда усмивката се е изтрила от лицето на бившия играч на Рома

В Instagram, където има над 580 000 последователи, той публикува видео, в което със сълзи на очи говори за живота си.

"Не се справям добре, имам нужда да кажа, че от известно време се боря с депресия, която ме доведе до някои зависимости, алкохол и наркотици. Отчаян съм", брутално откровен е 38-годишният Пабло.

"Усещам, че животът ми излиза извън контрол. Подлагам се на психиатрично лечение, пия лекарства. Имам специфично заболяване, загуба на самочувствие, депресия... Изпадам в саморазрушение. Никъде не ходя, не ставам от леглото, излизам от стаята само, за да хапна нещо", добавя той. 

Италианецът разкри още, че е останал без парите, които е спечелил през кариерата си.

"Лекувах се в психиатрия. Отново изпадам в зависимост и се отдалечавам от хората, които обичам. Бях топ футболист, съвсем различен човек, горд и самоуверен. Сегашният Пабло не го познавам. Много ми е трудно да различа кое е истинско и кое не. Не мога да се измъкна сам. Искам го, искам да се върна и да бъда това, което бях. Сега не знам как да изляза от тази къща, нямам постоянна работа, изхарчих всичките си пари. Винаги съм бил добър приятел, надявам се да бъда добър баща", каза Освалдо.

Той игра за националния отбор на Италия 14 пъти и вкара четири гола.