0

К ултовият бивш футболист на ЦСКА Шигози Удоджи, известен с българското си име Митко Атанасов Георгиев, коментира своите очаквания от мача между Лудогорец и Динамо Минск. Както е известно, нигериецът с български паспорт игра за беларуския гранд в периода 2014-15, като се отчете с 46 мача и 17 гола.

„Ако говорим за предишния отбор на Динамо Минск, в който играех аз, със сигурност щяхме да се опънем на Лудогорец. Сега обаче не мисля, че това ще се случи. Да, играчите на Динамо, някои от които са ми приятели, ще се опитат, но Лудогорец е силен в тези квалификационни кръгове и според мен беларусите нямат шанс“, заяви Удоджи пред в. „Мач Телеграф“. Той визира това, че отборите от Беларус вече не домакинстват у дома, а и много от класните чужденци отказват да играят в местните отбори.

„Ние в Динамо Минск бяхме много силен отбор. Играхме в групите на Лига Европа, по пътя елиминирахме Черно море. Имахме много силен треньор. Но с ръка на сърцето смятам, че в момента Динамо Минск не може да елиминира Лудогорец“, добави бившият младежки национал на България.

Какво още разказа за живота си сега Удоджи - четете в днешния брой на в. "Мач Телеграф".