0

Н ападателят на ЦСКА Дюкенс Назон е в плановете на кипърския Пафос, съобщи медия от острова на Афродита, цитирана от в. „Мач Телеграф“ днес. Както е известно, таранът е пред раздяла с „армейците“, които изненадващо си върнаха Фернандо Каранга. Бъдещето на Майкъл Естрада при „червените“ също не е сигурно.

Пафос желае да се подсили с нападател и Назон отговаря на изискванията на испанския треньор нa тима Хуан Карлос Карседо. 50-годишният специалист преди месеци беше спряган за Левски. Италианецът Кристиано Джарета, който работи в ЦСКА, беше назначен за директор в Пафос през декември.

В момента въпросният отбор е на пето място, но само на 4 точки зад лидера АПОЕЛ Никозия. Собственик на клуба е руският богаташ Роман Дубов. 29-годишният Назон е национал на Хаити, има френски паспорт. Назон е голмайстор на ЦСКА от началото на сезона със 7 попадения. 

Ако ръководството на Пафос удовлетвори финансовите претенции на „армейците“, ще се стигне до продажбата на Назон и той ще заиграе в кипърското първенство.