0

Г олямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е поискал да напусне клуба едва шест месеца, след като се завърна на „Олд Трафорд“ през лятото, гръмна испанският „Mundo Deportivo“. Според изданието, португалският национал не се чувствал комфортно при „червените дяволи“ и поискал трансфер.
В понеделник той и неговият отбор изиграха поредния си разочароващ двубой, след като не успяха да победят като гост опашкаря Нюкасъл и завършиха наравно 1:1.
Информацията продължава с това, че агентът му Жорже Мендеш вече е стартирал преговори с президента на Барселона Жоан Лапорта, което би било шокиращ трансфер, с оглед на славното минало на Роналдо в големия враг на „каталунците“ – Реал (Мадрид).

Кристиано имал желание да играе под ръководството на Шави Ернандес, който се завърна на „Камп Ноу“ миналия месец.
Барселона вече се подсили с Феран Торес по-рано днес, но се очаква да потърсят и чист нападател, след като Серхио Агуеро се наложи да прекрати кариерата заради проблеми със сърцето, пише gong.bg.

Феран Торес премина успешно медицинските изследвания и вече е футболист на Барселона.

 Феран Торес премина успешно медицинските изследвания и вече е футболист на Барселона.
БГНЕС

Не е тайна и това, че „каталунците“ имат сериозни финансови проблеми, което поставя под въпрос всеки един нов голям трансфер.