0

С исиньо, бивш футболист на Реал Мадрид от ерата „Галактикос“, играл между 2005 и 2007 г., за пореден път говори за проблемите си с алкохола през времето, когато е бил активен футболист.

Бразилският десен бранител, който окачи обувките си през март 2018 г., след като игра за Ботафого, Атлетико Минейро, Сао Пауло, Реал Мадрид, Рома, Виляреал, Спорт Ресифе и Сиваспор, заяви: „Ако ме питате дали някога съм бил пиян на тренировка на Реал Мадрид, ще кажа да, аз го направих. Пиех кафе, за да си оправя дъха и се обсипвах с парфюм“.

Сисиньо добави, че огромната му заплата, която е получавал на „Сантяго Бернабеу“, му е помагала да си купува колкото си алкохол поиска. „Като професионален футболист беше лесно. Имах пари. Освен това хората ме познаваха и само като ме виждаха в даден ресторант, винаги ме черпеха“, каза още някогашният десен бек.

„Опитах алкохол за първи път, когато бях на 13 години. И никога не спрях да пия. Живеех в провинцията, а през уикендите се срещахме с приятели и излизахме по дискотеки. Пиех тайно от родителите ми и полицията“, каза бившият съотборник на Роналдо Назарио, Фиго, Бекъм, Зидан или Роберто Карлос в Реал Мадрид.

„Алкохолът те заобикаля с хора, които харесват този начин на живот, а близките, които наистина те обичат, спират да бъдат до теб. Имам 15-годишен син и винаги му се извинявам. Тогава той беше на две години и дори не го разбираше добре какво се е случвали“, каза още бившият национал.

„Когато бях млад, нямах достатъчно пари. Тогава пиех по 10 бири на ден, защото това е най-евтиният алкохол. Когато започнах да получавам голяма заплата , се случваше за един ден да изпия всичко. Видях Исус Христос, след като изпих 18 кайпирини (б.а. - коктейл) и 14 бири. Аз също така пушех цигари. Пушех 11 години, от 1999 до 2010 г. Пушех само когато пиех, но вижте – аз пиех по цял ден“, добави той.

Само ще отбележим, че в момента Сисиньо, който е на 41 години, вече е спрял да пие и е посветил живота си на борбата с алкохола. „Футболът беше фаза в живота ми. Сега моята фаза е да помогна на хора, за да не паднат там, където аз паднах. Правя мотивационни конференции“, завърши Сисиньо.