0

И нтер ще излезе в осминафиналния мач от Шампионската лига срещу Атлетико Мадрид с черни траурни ленти. Акцията е посветена на смъртта на бившия футболист на тима Андреас Бреме, който почина днес на 63-годишна възраст.

Двубоят Интер - Атлетико ще се играе довечера с начален час 22:00.

"Един прекрасен играч, един голям "интерист". Чао, Анди, завинаги легенда!", написаха в официалния акаунт на Интер по повод смъртта на Бреме от сърдечен арест.

С Интер, чийто екип Андреас Бреме носеше между 1988 и 1992 г., той печели титлата на Италия (1989 г.), Купата на УЕФА (1991 г.) и Суперкупата на Италия (1990 г.

Неговият бивш съотборник Валтер Дзенга, пазил на вратата на "нерадзурите", се сбогува с Анди със следното емоционално послание: "Здравей приятелю, или както те наричах  „шази“, не трябваше да правиш това с мен, не трябваше да причиняваш това на всички нас. Напусна твърде рано, приятелю, но знам, че отгоре пак ще ни пазиш и както обикновено ще стоиш там и ще изпълняваш дузпите, една с десния, друга с левия крак. .. Лек път приятелю, почивай в мир, няма да ти казвам, че плача, защото знам, че ще ме прегърнеш и ще кажеш "хайде, алтер, тук съм" Чао, Анди ".