0

К оето не може да се купи с пари, се купува с много пари. Челси върви посредствено във Висшата лига, но американските босове не се отказват да вдигнат „сините“ с пореден рекорд на Висшата лига.

Тежкият в. „Телеграф“ съобщи, че силният човек на „Стамфорд Бридж“ Тод Бойли няма да пести пари за подсилване на тима на Почетино. Набелязана е 24-годишната нигерийска перла в нападението на Наполи Осимен, за която се облизват най-големите клубове в Европа.

Почти 300-те милиона евро, инвестирани в нападатели от идването на Тод Бойли на президентския пост на лондончани, изглежда не са достатъчни. 

„Челси са готови да направят Виктор Осимен своя основна цел, когато отидат на пазара за нападател“, ексклузивно съобщава „The Telegraph“.

Нигериецът, който завърши миналия сезон с 31 гола в 39 мача и шампионска титла с Наполи, „ще бъде склонен на трансфер на „Стамфорд Бридж“, добавя тази медия. 

Той обаче няма да излезе евтино, а по-скоро много скъпо – Челси трябва да е подготвен за много над 100 милиона евро. Което ще превърне Осимен в най-скъпият играч в историята на Висшата лига.

Рекорд, който Челси счупи два пъти с привличането на Енцо Фернандес и Мойсес Кайседо. 

Но Осимен твърдо фигурира в дългосрочните планове на мениджъра Маурисио Почетино, доказал се във Висшата лига начело на Саутхемптън и Тотнъм.