0

Ц СКА няма да може да разчита на Брадли де Нойер и в решителния плейофен сблъсък срещу Базел в Лигата на конференциите на 25 август в Швейцария. "Червените" спечелиха първата среща с 1:0.

„След като клубът потърси правата си и обжалва пред възможните инстанции, наказанието на Брадли де Нойер след получения червен картон в мача срещу Сейнт Патрикс е за общо два мача. Това означава, че защитникът ще остане извън групата в още една среща от европейските клубни турнири“, обявиха от лагера на „червените“ на официалния си профил в социалната мрежа Фейсбук. 

От днес билетите за домакинството на ЦСКА 1948 на 29 август (понеделник) вече са в продажба и на касите пред стадион „Българска армия“. Работното време е всеки ден между 11:00 - 18:00 часа, а в деня на мача от 11:00 часа до края на първото полувреме.

„След получаването на всички възможни разрешителни конструкцията за физическия магазин на ЦСКА вече се поставя. Работата на място върви с пълна сила, като съвсем скоро ще ви зарадваме и с дата за официално откриване. На финалната права сме и с пускането на новия сайт на ЦСКА, където по по-достъпен начин ще намирате официална информация за всичко, свързано с клуба“, информираха още от ЦСКА.