0

О тборът на ЦСКА отпътува за Дъблин за реванша от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите срещу ирландския Сейнт Патрикс. Изпълнителният директор на „червените“ Филип Филипов обяви, че очаква тимът да отстрани съперника си. Мачът е утре от 21:45 часа на "Тала стейдиъм", а в първата среща "червените" загубиха с 0:1.

„Очакваме победа и да продължим напред. Друга мисъл няма в главите на футболистите. Имаме нужния потенциал и ще направим всичко да отстраним отбора от Ирландия.

Не влязохме както трябва в първия мач, противникът игра прекалено затворено и не успяхме да се адаптираме към техния стил.

Върху ЦСКА винаги има напрежение и футболистите трябва да се справят с това напрежение и да показват максимума от себе си“, каза Филип Филипов преди заминаването на отбора за Дъблин.

Филипов бе единственият, който се спря пред журналистите. Нито един друг от "червените" не говори пред медиите, треньорът Саша Илич също предпочете да се качи на самолета по най-бързия начин.

В отбора няма кадрови проблеми, като единствено новото попълнение Дауда Бамба е болен и не пътува с тима. 

С чартъра на „армейците“ отлетяха и легендите на клуба Петър Жеков и Георги Велинов.

Ето и цялата група на ЦСКА за гостуването в Дъблин:

Густаво Бусато, Димитър Евтимов, Алекс Божев, Иван Турицов, Асен Дончев, Менно Кох, Юрген Матай, Енес Махмутович, Християн Петров, Брадли де Нойер, Галин Минков, Амос Юга, Жеферсон Телес, Тибо Вион, Йоан Бауренски, Станислав Шопов, Джонатан Линдсет, Лазар Туфегджич, Георги Йомов, Маурисио Гарсес, Браян Морено, Дюкенс Назон, Калоян Кръстев.