0

Д вама от защитниците на Левски Жереми Петрис и Кристиан Димитров са под въпрос за първия мач срещу Апоел Беер Шева от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Двубоят в Израел е в четвъртък от 20:30 часа българско време.

Десният краен бранител получи контузия още в 3-ата минута срещу Локомотив Пловдив, а тази сутрин е преминал ядрено-магнитен резонанс. Резултатите са показали, че Петрис се е разминал с тежка травма, но въпреки това ще има нужда от известно време за възстановяване. Вероятно последната дума за участието на французина в срещата ще е на лекарския щаб на Левски.

Шансовете на Димитров да играе са малко по-големи. Централният бранител пропусна последните два мача на „сините“, след като се контузи срещу Локомотив София. Състоянието му обаче се подобрява и е близо до завръщане в игра.

В същото време стана ясно, че най-новото попълнение на Левски Дарлан е сред 22-мата картотекирани за мачовете с Апоел Беер Шева. Бразилският халф заема мястото на Ноа Сонко Сундберг, който бе продаден на Лудогорец.