0

Т реньорът на Сепси Ливиу Чоботариу очаква ЦСКА-София да смени схемата на игра при новия си наставник Нестор Ел Маестро и предупреди своите футболисти, че трябва да бъдат много внимателни в реванша от втория кръг на Лигата на конференциите в четвъртък.
Сепси удари с 2:0 в София и предизвика уволнението на тогавашния треньор Саша Илич. 

Смяната на треньора в ЦСКА преди реванш в Европа подейства преди 2 години

Снощи Сепси отнесе Динамо Букурещ с 3:0 като гост в третия кръг от румънската Суперлига и вече в пет поредни мача от началото на сезона не е допуснал гол във вратата си.

"Имаше еуфория след победата в София и беше трудно да се съсредоточим върху вътрешното първенство“, сподели Чоботариу.

„Има много неизвестни за реванша, ЦСКА има нов треньор, вероятно ще смени системата на игра. Ще трябва да бъдем прагматични и да играем за резултат, който да ни класира напред. Те също ще дойдат да се класират и ние ще трябва да сме много внимателни!", каза Ливиу Чоботариу пред репортери след мача с Динамо.

Самият Нестор Ел Маестро ще произнесе първите си думи при повторното поемане на треньорския пост на Армията ден преди реванша със Сепси, тъй като клубът не възнамерява да организира официално представяне на сърбина с британски паспорт. 

"Предвид краткото време, с което новият треньор на ЦСКА Нестор Ел Маестро разполага за подготовка на тима преди реванша със “Сепси”, официално представяне няма да има. Първата пресконференция, която Ел Маестро ще даде, ще е в сряда преди двубоя с румънския отбор", съобщиха от клуба.

"Вчера наставникът проведе първа тренировка начело на ЦСКА, днес тимът имаше две занимания, а в сряда рано сутрин отпътуваме за Румъния. На 02.08. от 18:30 ч. ще се проведе пресконференцията, а от 19 ч. отборът ще направи последна тренировка преди гостуването на “Сепси”. Предвид високия интерес и невъзможността на всички медии да присъстват, журналистите, които няма да вземат участие в пресконференцията, може да изпратят до два въпроса на press@cska.bg до 12:00 ч. в сряда". 

Водят двама нови играчи на Ел Маестро