0

Б ЕСНИ СА: Фенове на ЦСКА награбиха шефа Орманджиев заради издънката със Сепси

Словесни сблъсъци между фенове на ЦСКА от сектор А и защитника Турицов след 0:2 със Сепси доведоха до взаимни закани и намеса на охраната, насочила играча към тунела. Недоволството на запалянковците обаче не спадна, няколко унизени привърженици на „червените“ казаха какво мислят на един от директорите на клуба Стоян Орманджиев, който стоически изслуша какво имат да му кажат двама от тях.

НУЛА НОМЕР ПО РУМЪНСКИ: ЦСКА пое 0:2 от Сепси вкъщи, две греди за гостите (ВИДЕО)

Пред медиите треньорът Илич се спря на издънките на вратаря Бусато: "Густаво Бусато вече има много опит, той е при нас от няколко години, но в Европа не може да се допускат такива грешки."

"Доста неща в нашата игра не се получиха добре. Вкараха ни два гола след индивидуални грешки, което е недопустимо за турнир от подобен ранг. Честитя победата на Сепси", каза сърбинът.

"През първото полувреме не се движехме добре. Това няма никаква връзка със схемата ни на игра. Казах и преди, че те са изключително опасен отбор, който играе на контри и се уверихме в това тази вечер. 

Сепси е доста по-добър от тези, срещу които играхме в първите два кръга от шампионата. Направихме и 5-6 много сериозни грешки, освен двата гола, които допуснахме. Проблем е, че изнасяхме много бавно топката и футболистите не си създаваха пространства. Ако играем така и втория мач, нямаме шансове да продължим напред. Ще имаме нужда от огромна доза късмет, но не трябва да се представяме така, както в днешния двубой." 

От своя страна новият френски нападател Фаетон, най-скъпоплатеният от червените, не бе толкова черноглед: "Не играхме толкова слабо, направихме добър мач. Грешките оказват влияние върху резултата, въпреки че на моменти доминирахме на терена", изказа се французисът.

"Благодаря на публиката, която през цялото време ни подкрепяше. Моето взаимодействие с Дюкенс Назон ще се получава все по-добре, въпреки че нямаме много минути заедно. Чувствам се добре, във форма съм, просто трябва време действията ни да се синхронизират, за да има голове в бъдеще. 

Загубихме една битка, но не сме загубили цялата война. Трябва ни повече агресия, може би още по-голямо желание. Може би нещата ще се получат на реванша. Отиваме като на война!"