0

Л удогорец информира феновете, които ще гледат на живо първия мач от плейофите на Лига Европа срещу шампиона на Молдова Петрокуб в четвъртък (22 август) от 21:00 часа, че в същия ден стадион "Хювефарма Арена" ще отвори врати в 19:00 часа.

Клубът напомни, че в момента се продават билети на клубната база в Разград, както и онлайн на официалния уебсайт на тима – в секторите Б (12 лева) и В (15 лева). 

В деня на мача в четвъртък ще отвори и билетната каса на улица "Васил Левски" с работно време от 14:00 до 21:00 часа.

От клуба припомниха, че абсолютно забранени расистки скандирания на феновете, както и използването на лазери от трибуните по време на мача са абсолютно забранени.

Общата пазарна цена на играчите на молдовския Петрокуб се изчислява от "Трансфермаркт" на 6,08 милиона евро, колкото един играч на Лудогорец - контузения нападател Текпетей (6 млн. евро). Разградчани са близо 9 пъти по-скъпи от съперниците си като моментна оценка, но и Карабах беше уж по-евтин от "орлите" (оценен на около 18 млн. евро срещу 52,35 млн. евро цена на Лудогорец), но отнесе със 7:2 българския шампион на собствения му стадион.

Предишният европейски мач на Лудогорец влезе в историята със срамното 2:7 от Карабах

 Предишният европейски мач на Лудогорец влезе в историята със срамното 2:7 от Карабах
start-photo