0

П отресаващ слух, че бившият бразилски национал Дани Алвеш се е самоубил в затвора взриви света за часова. Информацията бе съобщена от профил с името Пауло Албукерке, представящ се за журналист, но за щастие, не бе потвърдена от нито една сериозна медия. Пресконсултантът на Алвеш - Аказ Фелеге, отрече това да е истина и сподели, че авторът на фалшивата новина трябва да бъде съден.

Публикацията в профила на Албукерке за часове достигна до над 5 милиона души. Самият той явно установи колко нелепа е „шегата“ и отговори сам на поста си с нова доза „хумор“.

„Хора, за Бога, какво е това отразяване? Имам предвид братовчед ми Даниелзиньо от Нова Игусау, който беше изчезнал, но вече го намериха жив“, написа Албукерке в „X“. Припомняме, че Дани Алвеш бе осъден на 4 години и половина затвор през февруари за сексуален тормоз, като трябва да компенсира жертвата със 150 000 евро за морални щети.

 

Братът на бившия защитник на бразилския национален отбор и Барселона Дани Алвеш, Ней отговори на появилата се информация. „Има толкова много жестокост в хората, толкова много жестокост. Брат ми беше осъден за думите на жена, която влязла в мъжката тоалетна и е направила нещо, за което само двамата знаят. Вие вече сте осъдили човек, не е ли достатъчно? Той вече е с присъда. Той е в затвора. Сега го искате мъртъв“, написа Ней Алвеш в социалната си мрежа.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX