0

Б разилската легенда, Роналдо Назарио, облече отново екип, за да играе мач в Есекс, организиран от „Paddy Power“, където се почувства пак като футболист въпреки студа: „47-годишният футболист беше транспортиран със самолет, за да участва и е ясно, че никой не го е предупредил за английското време“, шегува се на страниците си Daily Mail.

„Следващият път ще трябва да направим това в Ибиса“, каза бившият играч на Реал Мадрид, преди да седне с английския вестник, за да разгледа два от най-актуалните проблеми, засягащи белия отбор: Джуд Белингам и Килиан Мбапе.

„Харесва ми как играе Джуд Белингам. Обичам да го гледам как играе в Мадрид, вкарвайки голове в почти всеки мач. Той винаги върви напред. Гледах някои мачове на Бернабеу и забелязах Белингам. Качеството му беше много изненадващо. Скоростта, с която тича към зоната, вижда се, че иска да вкарва голове през цялото време“, коментира той английския футболист, който напълно впечатли феновете на Реал Мадрид благодарение на представянето му на терена (20 гола и 9 асистенции).

Освен това, Роналдо Назарио се възползва от възможността да коментира и Килиан Мбапе, когото смята за най-добрия нападател в световния футбол в момента, и да гарантира какво трябва да направи, ако иска да спечели „Златната топка“: „Трябва да изчакаме да бъде официално, за да говорим с подробности. Всички са развълнувани от Килиан Мбапе в Мадрид. Той е невероятен играч. Мисля, че това е много добър вариант за него и че той най-накрая ще получи „Златната топка“, ако се присъедини към Реал Мадрид. Сигурен, че в Мадрид той ще има отбор, който ще го подкрепя във всяко негово решение, на и извън терена. Те ще го защитават. Но мисля, че си прекара много добре в ПСЖ“, увери Роналдо.