0

А йнтрахт разясни на феновете си какво да правят, докато са в София за мача с Левски.

След разговори между двата клуба е позволено немците да вкарат в своя сектор два мегафона, два тъпана, но с отворено дъно, и малки знамена.

Отговорниците по сигурността във Франкфурт съветват също така привържениците по възможност да избягват центъра на София и да се предвижат до стадиона с такси. Ако все пак решат да използват метро, препоръката е следната: „Станция „Национален стадион“ е откъм сектора на домакините. Ако използвате този вид транспорт, горещо препоръчваме слизане на станция „Орлов мост“.

Привържениците също така са предупредени, че на входовете ще има старателно претърсване, включително и опипване на тялото от органите на реда. Различни обаче се информациите колко немци ще присъстват. В официалния сайт на Айнтрахт се споменават около 1500, от СДВР съобщават за 2500, а по форумите в социалните мрежи се споменават 3000. 

В самия клуб пък публикуваха любопитен колаж преди мача и подготовката на играчите. Показаха и как е минал денят на отбора преди мача от плейофите на „Васил Левски“ довечера.