0

"ЦСКА трябва да бъде търпелив, разумен, да си изчака момента и да продължим. Знаем, че Базел е много стойностен отбор, много трудно ще е, но сме подготвени и ще продължим“, обяви Филип Филипов при отпътуването на Швейцария за реванша с Базел. 

„Всяка една минута в мача е важна. Той е 90 минути. Във всеки един момент може да се реши в едната или в другата посока. Затова казвам, че трябва да сме концентрирани и много умни. Не се решава сезонът с един мач. Сезонът е първенството, участието в Лигата на конференциите, за Купата, така че един мач не определя сезона“, каза още той.

"Мисля, че ще отпътуваме с добро настроение. Трябва да играем умно, победихме първия мач и не трябва да правим глупости. Базел ще иска да ни победи с повече от гол разлика. Важно да сме концентрирани през целия мач и да не допускаме грешки“, добави пък Иван Турицов.

„Със сигурност има напрежение, но мисля, че натрупахме голям опит в евротурнирите и това може да ни помогне да се представим добре утре. Не смятам, че само първите 20 минути ще са тежки. Отборът на Базел е доста стойностен и през целия мач ще е доста трудно. Със сигурност ще е по-трудна тази стъпка, защото сме гости. Пред своите фенове Базел ще иска да докаже, че заслужава да продължи. Силно се надявам ние да се върнем щастливи. Ще се раздадем на макс, ще се опитаме да влезем в групите. Не мога да обещая на феновете, че ще спечелим и ще продължим, но ще направим всичко възможно продължи той.

"Трябва да играем със същото желание,. Но с по-голяма агресия и по-интелигентно. Трябва да спазваме инструкциите на треньора и да дадем всичко от себе си", отсече пък Тибо Вийон. „Не мисля да говоря за шансове. Бяха 50 на 50 сега си остават така, въпреки че победихме първия мач. Базел остава много силен отбор, мачът започва от 0:0. На жребия, на документи Базел се е водил фаворит. След първия мач вече не е така. Не очаквам да са арогантни, а да дадат всичко от себе. Очаквам труден мач, но не с непозволени средства, ще има феърплей", допълни французинът.