0

П резидентът на Реал Мадрид Флорентино Перес участва и говори на специална церемония, която бе в чест на членове на Кралския клуб, които са останали в клуба без прекъсване на 25, 50 и 60 години. На тях съответно бяха връчени 350 сребърни значки, 584 златни значки и 220 златни и брилянти значки.

“Реал Мадрид е чувство. Това е най-взискателната спортна организация, с убеждението, че честната игра е пътят към триумфа. Ето защо днес искаме да покажем привързаността и уважението, които клубът изпитва към вас, членовете. Без вас нищо не би могло да бъде построено. За вас ние преодоляваме невъзможни предизвикателства“, започна президентът на Реал.

Флорентино Перес подчерта значението на новия “Бернабеу” за бъдещето на Реал Мадрид.

“Пандемията и войната в Украйна бяха два от най-трудните моменти. Работим усилено, за да бъдем подготвени за всичко и там стадионът ще играе фундаментална роля. “Сантиаго Бернабеу” ще бъде фундаментален. Той е един от най-големите предизвикателства в нашата история. Той ще отбележи съдбата ни и ще бъде ориентир. Ще бъде ориентир за футбола, но също и за всички спортни събития и концерти. Ще отбележи крайъгълен камък в нашата история. Ще бъде символ на авангард. Това е част от нашия живот. Остава много малко, за да видим края на трансформацията изпълнена. Това ще бъде световна референция за концерти. Това ще бъде генератор на ресурси за нашия клуб”.