0

Т реньорът на Рома Жозе Моуриньо не се задоволи само с ругатните срещу рефера Антъни Тейлър и бригадата му на финала със Севиля, загубен с дузпи, но подгони англичаните и на паркинга пред стадиона, съобщи „Марка“. Шоуто на Моу започна след последния съдийски сигнал и награждаването на "Пушкаш Арена".

При връчването на медалите и купата португалецът поздрави всички присъстващи, взе си сам медала и го хвърли към запалянко, който беше зад пейката. Момчето грабна наградата за второто място, с огромна радост, а Жозе обясни реакцията си пред телевизионните камери: „Винаги го правя. Златните пазя, а сребърните ги раздавам”.

Специалния, бесен от съдийството, заяви, че „реферът изглеждаше испанец, прибираме се у дома мъртви поради несправедливост.

"Ти си ши*ан срам, ти си ши*ан срам!", изкрещял Моуриньо на Антъни Тейлър на паркинга на стадион "Пушкаш Арена" в Будапеща (Унгария), според "La Gazzetta dello Sport".

Чува се също Моу да крещи "майната ти", "майната ти" и "ку*во".

„Дейли мейл“ съобщава, че Моуриньо е казал на Тейлър „Ши*ан позор, човече, това е ши*ан позор“.

Италианският вестник потвърждава обидите на Моу и публикува, че треньорът на Рома е нападнал и Роберто Розети, който е шеф на съдийската комисия на УЕФА: "Срамота, ти се съгласи с тях!"

Маноло Агилар обясни в предаването "El Larguero" на Cadena SER, че Моуриньо също е крещял "Майната УЕФА, шибаната УЕФА!".