0

Г ероят на Реал Мадрид от митичния обрат срещу Байерн Мюнхен Хоселу посвети попаденията си за успеха с 2:1 над баварците, който прати „кралете“ на финал в Шампионска лига срещу Борусия Дортмунд, на семейството си. „Трудно е да се опише нещо такова. Това е силно чувство. Изискваше много работа да стигна дотук. Когато чух последния съдийски сигнал, емоциите в мен бушуваха. Радвам се, че съм тук. Много неща минават през главата ми“, каза Хоселу.

„Посвещавам головете и тези красиви мигове на жена ми и децата му. Те бяха с мен през цялата ми кариера. Не мога да обясня аурата на Реал Мадрид. Усещане е да си в този отбор“, сподели още испанският таран.

Звездата на Реал Мадрид този сезон Джуд Белингам добави: "Това е сбъдната мечта. Едно от момчетата ми каза: "Ако бях ти казал в началото на сезона, нямаше да ми повярваш". Може би наистина нямаше. Като дете винаги мечтаеш да стигнеш дотук, но е трудно да повярваш, че наистина може да се случи. Все още не мога да повярвам. Емоциите са големи, все още съм в шок. Може би ще ми трябва известно време, за да осъзная какво стана", заяви Белингам.

"Думата, която описва този мач е характер. Тя се отнася за целия сезон. В този отбор има изобилие от талант и класа, но в някои мачове, когато изглеждаше, че сме победени, влизаха играчи от пейката и променяха всичко", допълни англичанинът.

Сега на финала той ще се изправи срещу бившия си клуб Борусия (Дортмунд), а това ще се случи на "Уембли" в Лондон. "Това е лудост, не мога да повярвам. Това е най-хубавият начин, по който можеше да се случи. Първият ми финал ще бъде в Англия, срещу Дортмунд. Поздравления за тях, заслужиха мястото си на финала. Ще бъде приятно да видя някои стари приятели. Засега обаче смятам да изключа телефона си и да оставя съобщенията за по-късно", каза още халфът.

"Моят идол е Зидан и ще се радвам да постигна това, което той направи в Шампионската лига с Реал Мадрид. Толкова съм щастлив, семейството ми е тук и това прави успеха дори още по-сладък. Ще бъде голяма емоция да играя на първия си финал с екипа на Реал Мадрид", завърши Белингам.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX