0

С портният коментатор Озан Зейбек спука балона „Фенербахче“. Буквално! В пряко предаване той заяви: „Създаде се усещане, че Фенербахче играе добре, беше надут като балон“. Турският гранд, който е съперник на родния Лудогорец в групите на Лигата на конференциите, реагира на действията на Зейбек и обяви, че няма да допусне служители на въпросната медия на стадиона, докато той не се извини.

В изявлението на Фенербахче са използвани следните изречения: „Имаше задължение да се направи изявление относно лице, което се опита да направи своя лична реклама под прикритието на коментар в телевизионния канал A Spor. Този човек на име Озан Зейбек надхвърли границите си с отношението, което показа на екрана. Въз основа на това отношение, което не можем да оценим в рамките на личното мнение и което е напълно извън неговите граници; Бихме искали да съобщим на обществеността, че от днес няма да приемаме нито един служител на съответната институция в нито едно от нашите съоръжения, освен ако не бъде поднесено извинение на същите екрани.“

Кой е Озан Зейбек?

Озан Зейбек продължава работата си като журналист, колумнист и спортен коментатор; Той споделя вижданията си за спорта във вестник „Фотомач“. Той продължава своите футболни коментари в предаването, в което участва, а също така споделя наблюденията си за футбола във вестник „Фотомач“. Освен всичко това се съобщава, че работи и като управител. 

Той е бил асистент на Зия Доган в отбора на Диарбекирспор и на Мирча Луческу в Шахтьор Донецк. Бил е футболен представител на ЦСКА София, работил е и в националния отбор на Северна Македония. Той е известен като името, което въвежда понятието „изпълнителен директор“ във футболния речник. Той е и известно име в света на изкуството. Бил е президент на Асоциацията на турските бизнесмени в България и е имал важни връзки с международни футболни и държавници. 

Кой отбор подкрепя Озан Зейбек?

На въпрос кой отбор подкрепя Озан Зейбек, много новинарски сайтове казват, че това е Галатасарай. Въпреки това на 19 юли, световният ден на привържениците на Фенербахче, се посочва, че той подкрепя отбора от азиатската част на Истанбул.