0

У волнението на Оле-Гунар Солскяер от мениджърския пост в Манчестър Юнайтед роди сочни клюки за евентуалния му наследник, като последните слухове са свързани със сензационна рокада, свързана и с ПСЖ.

Набелязаният и по-рано за „Олд Трафорд“ аржентинец Маурисио Почетино е гласен за връщане във Висшата лига, където се радва на голямо уважение от работата си в Саутхемптън и Тотнъм.

В момента той води звездния отбор на ПСЖ, но според „Сън“ той няма търпение да смени Париж с Манчестър. При пристигането на самолета на парижани на летището в Манчестър Почетино само повдигна рамене, когато фен го запита дали ще поеме Ман Юнайтед.

ПСЖ гостува на съседите от Манчестър Сити в мач от Шампионската лига.

Твърди се, че шефовете на парижкия клуб също не стоят със скръстени ръце, наясно с интереса на Юнайтед към Почетино. ESPN информира, че парижани са във връзка с бившия треньор на Реал Мадрид Зинедин Зидан. Според източника 49-годишният французин, спряган също и за „Олд Трафорд“, е основният кандидат за смяна на Почетино.

Парижкият клуб смята, че прагматичният подход, методите на работа и авторитетът на Зидан пасват идеално за съблекалня със звезди като Лионел Меси, Неймар, Килиан Мбапе и Серхио Рамос, бившият капитан на Реал М при Зизу.

В същото време Почетино още не е информирал ръководството на клуба за преговори с Манчестър Юнайтед.

„Сън“ изтъкна, че „червените дяволи“ без проблем ще платят 10 милиона паунда, колкото е клаузата за предсрочното разтрогване на договора на аржентинеца с ПСЖ.