0

Д ва футболни колоса – Лионел Меси и Роналдо, си побъбриха усмихнато на тържеството в Париж, на което на аржентинеца бе връчена наградата The Best на ФИФА за най-добър футболист през календарната 2022 г .

Срещата между Бълхата и Феномена бе заснета от DAZN. "Поздравления за световното първенство. Колко готино, нали? Видях те как се наслаждаваше и се забавляваше“, обърна се към Меси бразилецът, който с 2 гола на финала с Германия през 2002 г. донесе на „селесао“ петата й световна титла. Той не пропусна да се разцелува със съпругата на Лео Антонела Рокуцо.

„Невероятно е. Много се радвах“, добави Рони, докато Меси го слушаше с уважение, но и широко усмихнат.

После Лео подкачи Феномена за неговото тв участие за мадридското дерби Реал – Атлетико, завършило 1:1. „Видях те да коментираш на дербито“, подхвана аржентинецът, а Роналдо, след кратко припомняне за изказване на аржентинския треньор на Атлетико Симеоне че „лакът не е фаул“, загатна, че може да се обади на Меси.
„Ще остана тук (в Париж) през цялата следваща седмица, и може да изпием по кафе“, обърна се той към нападателя на ПСЖ през смях.