0

Г реъм Потър разкри, че е получавал смъртни заплахи. Мениджърът на Челси настоява, че това не го е разколебало, тъй като се стреми да промени резултатите на отбора. Потър е подложен на все по-голям натиск на „Стамфорд Бридж“ след домакинската загуба от Саутхемптън с 0:1 през изминалия миналия кръг. Неговият тим заема 10-о място във Висшата лига и спечели само два пъти в последните си 14 мача. Освен това „сините“ имат само един отбелязан гол у дома през 2023 година. Потър каза, че е бил обект на имейл атаки. 

„Колкото и подкрепа да получих, имаше и някои не много приятни съобщения, които пожелаваха смъртта ми и тази на децата ми. Очевидно не е приятно да получиш нещо такова. Предизвикателството за мен е как да се държа в подобен момент. Колкото по-високо се издигаш, толкова по-голям натиск има върху това какъв си като човек. Искам да успея тук. Има такива глупости, така че не ми пука. Откъде идва това? Какви са вашите доказателства за това? Ако отидеш на работа и някой те псува, няма да ти е приятно. Можете да отговорите по два начина. Мога да кажа, че не ми пука, но вие знаете, че лъжа. 

На всекиго му пука какво мислят хората, защото сме устроени така, че да сме социално свързани. Попитайте семейството ми какъв е бил животът за мен и за тях. Никак не е бил приятен. Разбирам, че привържениците се прибират вкъщи и са раздразнени, защото отборът не печели, но ви уверявам, че животът ми през последните три-четири месеца беше доста посредствен, като изключим факта, че съм наистина благодарен за шанса в Челси“, коментира Потър преди мача с Тотнъм.

Цялото изказване четете в днешния брой на Мач Телеграф