0

Г розна случка беляза победата на Норвегия с 2:1 като гост на Швеция в Скандинавското дерби в Лигата на нациите. Суперзвездата на норвежците Ерлинг Холанд вкара и двата гола за успеха на гостите, като при едното попадение младокът се израдва бурно в лицето на футболиста на „тре кронур“ Александър Милошевич.

Защитникът реагира бурно, като впоследствие се разбра, че той е обидил Холанд, наричайки го „к*рва“. Това разказа новото попълнение на Манчестър Сити след края на мача.
„Първо ме нарече к*рва, което мога да ви уверя, че не съм, и ми каза, че ще ми счупи краката. Вкарах минута по-късно“, каза нападателят.

Междувременно Милошевич се защити след мача, заявявайки: „Доста е грубо да разкривам това, което той казва, защото аз не говоря норвежки, а той не говори шведски, така че не знам как трябва да общуваме. Не съм говорил с него на терена и е изненадващо, че той казва неща, които аз не съм казал“.

Холанд не изглеждаше много притеснен от създалата се ситуация, тъй като след края на мача празнува бурно победата със своите съотборници.