0

Нападателят на Тотнъм и Бразилия Ричарлисон заяви, че ще използва услугите на психолог. По време на последното световно той нашумя с танца на гълъба, с който празнуваше успехите на Бразилия.

26-годишният футболист е от повече от година в Тотнъм, но за 40 мача с екипа на "шпорите" има само четири гола, от които само един е във Висшата лига. От началото на този сезон той все още няма попадение в английския шампионат, но се разписа веднъж в турнира за купата на Лигата.

"Връщам се в Англия и ще потърся психологическа помощ. Трябва да работя върху съзнанието си. Това е задачата ми, да стана по-силен. Искам да направа добра серия в Тотнъм. Тази седмица ще говоря със специалист и ще видя какво ще се случи", обясни бившият играч на Евертън и Уотфорд.

Въпреки головата суша, Ричарлисон все още е титуляр на върха на атаката на бразилския национален отбор. Той игра и при победата с 5:1 над Боливия, и при тази с 1:0 над Перу тази седмица, но не успя да се разпише и със "златистата" фланелка, след като два негови гола срещу перуанците бяха отменени.