0

Х ърватският футболен специалист Дран Бешек изрази мнението си пред „Спортске новости“ относно сблъсъка между Лудогорец и Карабах от третия кръг на ШЛ. Интересът на хърватите е провокиран от факта, че победителят ще срещне Динамо Загреб в плейофа. 

„Не бих бързал със заключенията. В първия мач видяхме два сходни отбора. Резултатът може да е измамен, защото предимството можеше да е за Карабах. И двата отбора показаха изключителна агресивност, но Лудогорец беше по-силен. И двете попадения на българския шампион показват проблеми в защитата на Карабах. Прави впечатление обаче, че и двата отбора показват недисциплинираност в отделни моменти. Мисля, че Карабах би бил по-подходящ за съперник на Динамо. Загребският тим, който играе техничен футбол, не се чувства добре срещу по-твърдо играещи отбори“, каза Бешек и коментира кои са опасните играчи на Карабах:

„Въпреки факта, че Марко Весович е на 33 години, той е важна фигура за отбора на Азербайджан. Вижда се, че той често участва в атаки за раздаване на пасове в наказателното поле. Карабах ще търси резултат в Разград и изходът от този мач до голяма степен ще зависи от представянето на двамата черногорски играчи на отбора Весович и Янкович“.

Още мнения четете в днешния брой на "Мач Телеграф"

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX