0

Ф енове на Ливърпул забелязаха, че един играч не ръкопляска, докато футболистите на клуба правеха шпалир на Юрген Клоп след последния му мач начело на клуба.

Неделният ден беше много емоционален за всички, обичащи „червените“. Юрген Клоп напусна „Анфийлд“ след 9-годишен престой и след победа с 3:0 срещу Уулвърхемптън

След мача 56-годишният мениджър беше почетен с шпалир на терена от играчите и щаба, а след това изнесе пламенна финална реч пред привържениците на стадиона и пред телевизионните екрани.

Докато почти всички аплодираха Клоп, някои фенове на Ливърпул забелязаха, че един играч не изглежда толкова ентусиазиран, колкото всички останали. Въпросният играч бе Дарвин Нунес, който явно не се разбираше добре с германеца.

Потребителят на социалната мрежа Х (бивш Twitter), който публикува видеото, сподели, че Нунес е „ръкопляскал на всеки друг играч и член на персонала, който е минал пред него, не го е направил за Клоп“.

В отговор на клипа мнозина обвиниха уругваеца в неуважение, като един от привържениците написа: „Толкова неблагодарно. Дарвин щеше да бъде изритан след година, ако не беше Клоп. Покажи малко уважение или се махай, човече.“

24-годишният футболист, който пристигна от Бенфика през лятото на 2022 година, имаше сериозни трудности пред гола и често беше нарочван от привържениците за големия виновник за пропуските. Слуховете изпращат Дарвин Нунес в Барселона през лятото.