0

Л егендарният бивш вратар на Реал Мадрид и Испания Икер Касияс хвърли в шок световната общественост с противоречиво послание за своята сексуалност.

„Свети Икер“, както галено го наричаха феновете на „кралския клуб“ за изумителните му спасявания, направи революция в мрежите, след като публикува изненадващо съобщение в официалния си профил в Twitter, което не остави никого безразличен. „Надявам се, че ме уважавате: аз съм гей. #HappySunday.“ Туитът беше публикуван в 14:10 ч., последван от истинско цунами от коментари

Касияс хвърли в смут феновете си с този туит в ленивия неделен следобед

 Касияс хвърли в смут феновете си с този туит в ленивия неделен следобед
twitter

Големият въпрос е какъв е смисълът на посланието: колебание, кампания или истина, пита се испанският в. „Марка“.

Някои потребители дори говорят за възможно „хакване“ на акаунта на бившия вратар на Реал Мадрид. Спекулира се също, че може да е шега, свързана с това, че му е омръзнало да го свързват с различни нови приятелки след раздялата с популярната Сара Карбонеро, която вкара Икер постоянно в заглавията на розовата преса в Испания.

Че това е вероятно шега се потвърждава от факта, че Карлес Пуйол отговори на бившия си съотборник от националния на Испания: „Време е да разкажеш за нас, Икер“, написа бившият капитан на Барселона.

Другото обяснение за туита на Касияс, който се коментира е, че е част от рекламна кампания, която предстои да бъде разкрита. Няма да е първият път, когато се използват „примамки“ с туитове, които карат хората да говорят като начален сигнал за кампания. Това, което е ясно е, че Икер има последната дума, за да разкрие какво наистина крие неговото послание.

Най-вероятно е на Икер да са му писнали постоянните материали в клюкарските медии, напоследък за възможен романс с Алехандра Ониева, бивша снаха на Тамара Фалко, с която той поддържа много добри отношения от дълго време. Както разкрива предаването „Socialité“, легендата на Реал Мадрид е бил насаме с актрисата няколко пъти през последните седмици. „Те говорят ежедневно, имат срещи… Но все още бихме казали, че се опознават”, посочиха от предаването.

Двамата са в устата на светските хроники от месеци, но Касияс отрече сантиментална връзка помежду им: „Не разбирам причината за това, това са ваши заключения“, каза главният герой, който завърши кариерата си в Порто преждевременно.

Така се обяснява и днешното му иронично послание, според близки с легендата на Реал.

Икер Касияс и спортната журналистка Сара Карбонеро имаха гореща любовна история, която вълнуваше цяла Испания - от 2009 г. до раздялата им през 2021 г. Двамата се женят през 2016 г., като през юни същата година Сара става майка на второто им дете - Лукас, след като през януари 2014 г. ражда първородния им син Мартин.