0

П реди днешния реванш между Айнтрахт и Левски от плейофите на Лигата на конференциите, потърсихме за интервю бившия национал на България Илиан Мицански. В него той говори за очакванията си за двубоя във Франкфурт, за бившите си съотборници Кевин Трап и Филип Макс, както и за шансовете на Левски на немска земя. 

- Илиане, здравей! Къде те намирам в момента? 

- На плажа в Гърция, под чадъра. По-точно в Неа Перамос - там, където в момента е половин България (смее се). На почивка съм със семейството си. 

Мицански и Трап

 Мицански и Трап

- Познаваш възможностите на Левски. Kакви са шансовете на „сините" да елиминират Айнтрахт и да се класират за групите на Лигата на конференциите? 

- Не мога да кажа, че познавам в детайли отбора на Левски. Това, което гледам аз по телевизията, е същото, което виждат и всички фенове на Левски, е една добра игра с всеки изминал мач. Сега предстои най-важният, от който само могат да спечелят. И футболисти, и фенове. Дали ще се случи това нещо, не знам... Всеки има някаква надежда. И аз имам, като българин и като фен на Левски, като играч, минал дори за малко през Левски... Дали това ще се осъществи, реално погледнато всеки знае, че е трудно осъществимо, но не и невъзможно. 

Мицански и Макс

 Мицански и Макс

Цялото интервю четете в днешния брой на вестник "Мач Телеграф"