0

Е уфорията от разгрома с 4:0 на Ман Сити над Реал Мадрид заглуши някои не особено понятни и приятни случки от мача на „Етихад“, като най-коментираната бе неочакваното избухване на Де Бройне срещу шефа му Пеп Гуардиола.

Мнозина останаха втрещени, когато иначе кроткият и възпитан белгиец се обърна в разгара на битката към треньора и му изкрещя: „Млъкни! Млъкни!“ 

Самият Пеп хитро се измъкна с обяснение, че е искал от Де Бройне Сити да владее повече топката, вместо да чака на контра. 

Този жест между треньор и играч не доведе до усложнения, а когато Гуардиола в последните минути реши да смени халфа, в чийто актив бяха записани 2 асистенции, така че публиката му да го аплодира, двамата се прегърнаха.

Анри, вечният голмайстор на Арсенал, сподели: „Той преминава през труден момент. Не мога да кажа точно какво не е наред с него, защото трябва да го запазя в тайна. Не мога да го разкрия", каза Хенри.

„От това, което ми каза, уважавам начина, по който игра. Повтарям още веднъж, за мен той е най-важният играч в Манчестър Сити и (срещу Реал) успя да бъде един от най-добрите въпреки своя проблем", завърши бившият френски играч по CBS.