0

И нтер смачка с 4:0 последния Салернитана в мач от 25-тия кръг на Серия А. „Нерадзурите“ влязоха в срещата пределно настървени и още преди почивката сложиха точка на спора с три попадения, дело на Маркус Тюрам, Лаутаро Мартинес и Демзъл Дъмфрис. Марко Арнаутович оформи крайния резултат, реализирайки при последната атака в мача.

 

Така пред отбора на Симоне Индзаги има само една цел - титлата. След успеха миланци са лидер с 63 точки, на 10 пред Ювентус, който направи три поредни стъпки накриво. Салернитана остава в дъното едва с 13 точки.

Но ултрасите на Интер имат проблем. Оказа се, че им е забранено да носят знамена в "Курва Норд" и да използват системи за озвучаване до края на сезона след нападения срещу полицаи и фенове на Ювентус на 4 февруари, пише "Гадзета дело Спорт". Секторът с привържениците на "нерадзурите" ще бъде много по-тих от обикновено до края на сезона след наложената забрана.

Решението е взето от органите за обществена сигурност и бе потвърдено от феновете с история в Инстаграм в петък следобед. Съобщава се още, че забраната е наложена след нападение на ултрасите на Интер срещу полицаи и автобус с фенове на Ювентус на 4 февруари, след среща от Серия "А" между "нерадзурите" и "бианконерите" на "Джузепе Меаца".

Ултрасите на Интер поеха отговорност, потвърждавайки, че забраната ще се прилага и в европейските мачове, което означава, че хореографията, която са планирали за мача от Шампионската лига срещу Атлетико Мадрид следващата седмица, няма да бъде направена.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX