0

О тборът на Интер Маями загуби много тежко с 2:5 гостуването си на състава на Атланта Юнайтед в срещата между двата тима от редовен кръг в американската Мейджър Лийг Сокър. Големямата звезда на клуба на Дейвид Бекъм - Лионел Меси, не успя да играе заради лечение на контузии.

С поражението Интер Маями зае 27-ото място в класирането и е само на 6 точки над последното място, докато тимът на Атланта Юнайтед е на 7-а позиция с изоставане от 13 точки спрямо лидера Синсинати. В началото на срещата никой не предполагаше тежкото поражение на отбора от Маями, тъй като футболистите, водени от треньора Херардо Мартино поведоха в средата на първото полувреме с гол на Леонардо Кампана (25'). След това обаче последва отпускане и домакините нанизаха три гола, с които се оттеглиха на почивката с комфортен аванс. В автори на попаденията се превърнаха Тристан Муюмба (36'), Камал Милър (41') и Брукс Ленън (44').

Малко по-рано Лос Анджелис ФК взе градското дерби с ЛА Галакси с 4:2. Българският халф Филип Кръстев остана на пейката и не се появи в игра.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX