0

М анчестър Юнайтед постигна изключително ценна победа в борбата си за продължаване към елиминационната фаза на Шампионска лига в официалния дебют на временния мениджър Майкъл Карик. 
Това се случи, след като голямата звезда на отбора – Кристиано Роналдо, откри резултата при гостуването на Виляреал с попадение в 78-ата минута, а в последната минута от редовното време Джейдън Санчо подпечата успеха при визитата в Испания.


„Червените дяволи” са на върха в група F с 10 точки и оставиха на три зад себе си втория Виляреал. Останалите два отбора в групата – Аталанта и Йънг Бойс, играят по-късно във вторник, като бергамаските имат пет точки и се нуждаят от задължителен успех, за да се намесят в борбата за продължаване напред.

Мачове от Шампионската лига
Шампионска лига Шампионска лига Шампионска лига
5

В другия ранен мач днес Байерн Мюнхен постигна пета поредна победа в груповата фаза на Шампионската лига. Баварците надвиха с 2:1 Динамо Киев като гост. Роберт Левандовски (14) и Кингсли Коман (42) бяха точни за германския хегемон, докато Денис Гармаш (70) се разписа за домакините.


С успеха Байерн събра 18 точки и спечели група Е. Динамо е на дъното с едва една точка.