0

Т реньорът на Лудогорец Ивайло Петев изрази недоволството си от терена на стадион "Фадил Вокри" в Прищина, Косово, където утре вечер неговият тим започва европохода си с първи мач от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. В 21:45 ч "орлите" излизат срещу местния Балкани.

"Теренът го видях сега за пръв път. По една или друга причина не е в най-доброто състояние. Все пак това са два мача и нашата цел е да сме победители", коментира Петев на пресконференцията си пред журналисти.

„Надявам се, че нашето състояние е по-добро от миналия сезон. Подготовката мина по план, така че се надявам утре да изиграем добър мач и да спечелим", пожела си той.

"Ще повторя това, което казах преди няколко седмици - косоварският футбол бележи голям възход. Както националният отбор, така и клубните отбори - Балкани в случая. Подхождаме с голямо уважение към нашия противник утре. Неслучайно миналата година беше класирането за Лигата на конференциите и спечелването на 4 точки. Без двама играчи, отборът е същият", смята Петев.

"Ние сме наясно, че утре няма да ни е лесно. Както във всеки един отбор, имаме нашите силни страни и трябва да продължим напред. Ще се възползваме от всички шансове, които имаме. За нас е важно ние как ще изглеждаме на терена. Нашите цели винаги са едни и същи. Ние се стараем да изглеждаме добре, естествено да спечелим каквото има", каза още специалистът.

"От това, че Балкани няма да се защитава, печели футболът. Аз не веднъж съм казал, че имаме достатъчно играчи. Липсата на едни е шанс за други. Има хора, които трябва да оправдаят доверието и шанса, който ще получат“, завърши Ивайло Петев.