0

И зживяващата се като сексуална икона скандална фенка на Хърватия Ивана Кнол, която се прочу по време на световното в Катар с избомбените си снимки, се оплака от условията в Германия.

Интересен факт от биографията на 31-годишната пищна брюнетка е, че тя е родена във Франкфурт, но впоследствие обикаля европейската и североамериканска география с родителите си и се озовава на Балканите и по-конкретно – в Загреб. Така и става „Мис Хърватия”, но независимо, че се прави на хърватка, тя си е от Дойчланд парекселанс.

Сега Ивана дойде в Берлин, за да гледа европейското и да се селфира предизвикателно, рекламирайки изрязаните дрешки от своя моден бранд „Кнолдол” (игра на думи от фамилията й и английската дума за кукла - doll). Към момента обаче недоволства, че плаща по 650 евро за нощувка в уж тузарски хотел в немската столица.

„Изръсвам се за „най-добрия хотел в Берлин”, но какво получавам – стари стаи, неработещо отопление, фитнесът и басейнът също са затворени, няма джакузи. Ужасно е, не знам колко още ще остана”, коментира Ивана.

Тя планираше да е в Берлин до 15 юни, когато е първият мач на хърватите с Испания, след това на 19-и да е в Хамбург за балканското дерби с Албания, а на 24-ти – в Лайпциг за сблъсъка с Италия.