0

Л удостта по идването на Лео Меси вече обзема САЩ, където той ще играе с екипа на Интер Маями. Някои фенове са толкова нетърпеливи да видят аржентинския футболен идол, че са готови на всичко, за да видят Меси на живо на терена.

С такава заблуда тръгна към стадиона запалянко от Съединените щати, пропътувал почти 2000 километра до  Филаделфия, където Интер срещна местния Юниън.

Той въобще си нямаше понятие, че Меси дори още не е представен от новия си отбор и си кара лятната ваканция в родната Аржентина.

А когато цъфна на трибуните, за да види как Интер без Меси е размазан с 4:1 от Филаделфия Юниън с плакат, описващ подвига му, той се почувства като пълен глупак. Клетият фен бе изобразил Меси като козел (GOAT на английски, в случая акроним на "най-великия за всички времена" - The Greatest оf All time).

И Меси, и Бускетс, чието подписване беше обявено този петък, едва ли ще дебютират за Интер преди 21 юли, когато е мачът за Купата на лигата срещу мексиканския Крус Асул.

Клубът от Маями вече е избрал дата за официалното представяне аржентинската суперзвезда Лионел Меси и бившия му испански съотборник в Барселона Серхио Бускетс.

За трансферите на двамата бе съобщено в профилите в социалните мрежи на Интер Маями, а клубът възнамерява да ги представи като нови попълнения на 16 юли, твърди испанският вестник "Мундо Депортиво".

Тогава Интер Маями ще се изправи срещу Сейнт Луис Сити.

Жорди Алба е следващата цел на клуба от Маями, преговорите вървят обещаващо.