0

Б разилската легенда Дани Алвеш, който е в предварителния арест в очакване на съдебен процес за предполагаемото му изнасилване на млада жена в нощния клуб Sutton в Барселона, ще бъде преместен от затвора този понеделник. Това твърди La Vanguardia , разкривайки още, че съдбата на бразилския футболист ще бъде затворът Brians 2. Новото място, където Алвеш ще остане затворен, е на малко повече от километър от килията, в която той е спал през последните три дни, но там той ще има някои облаги.

Решението, според медията, е благосклонно отношение към затворника, докато разследването продължава . Дани Алвеш поиска отново да свидетелства, за да даде нова версия на събитията, след като няколко пъти е давал показания със сериозни противоречия.

Все още обаче няма присъда за Алвеш и съдът иска да избегне евентуални оплаквания от страна на футболиста, в случай че затворник успее да го снима в общите душове , както се е случвало в други случаи с други затворници. За да избегнат този факт, те са решили да го преместят в затвор, който има индивидуални килии със самостоятелен душ в кабината, така че бразилецът вече няма да трябва да ходи до общите душове с останалите затворници.