0

С лед изиграването на три мача е рано да теглим чертата, но едно изглежда сигурно. Селта дава индикации, че ще бъде един от най-вълнуващите отбори през този сезон в Ла Лига. „Небесносините“ го доказаха още веднъж, въпреки че загубиха гостуването си на Виляреал с 3:4. Те повеждаха на два пъти през първото полувреме и дори се върнаха от гол пасив за 3:3, преди да получат смъртоносен удар дълбоко в добавеното време . Това обаче не променя факта, че скромният клуб от област Галисия подготвя нещо специално.

Селта спечели първите си два мача от сезона, след като срази у дома последователно Алавес (2:1) и Валенсия (3:1). Стартът на тима е в рязък контраст с този през миналата кампания. Тогава под ръководството на Рафа Бенитес Селта записа втория си успех едва в средата на декември. Сега галисицийте имат осем отбелязани гола в три срещи – през миналата година достигнаха тази бройка едва в началото на октомври. 

В Испания приписват тези успехи на една жена с амбиция. През миналия декември Мариан Моуриньо стана първата жена-президент на клуб от Ла Лига.

Цялата разработка четете в днешния брой на "Мач Телеграф"

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX