З вездата на Ман Юнайтед и Англия Хари Магуайър се ожени за любимата си от детството Фърн Хокинс на тайна церемония, за която не съобщи на съотборниците си, информира „Сън“.

Двойката се ожени тайно в службата по вписванията в Крю в четвъртък преди приказната им сватба това лято.

29-годишният защитник на Юнайтед и Англия Магуайър беше забелязан да излиза от службата облечен с бяла риза и тъмнотъмни панталони с бели маратонки.

Междувременно 29-годишната Ферн напусна мястото отделно в кремав блейзър и панталон, с подходяща бяла чанта.

На безименния й пръст също се виждаше огромен пръстен.

Магуайър се насочи направо към Службата по вписванията, след като приключи тренировката в базата на Юнайтед “Карингтън” сутринта.


Двойката пазеше подробностите в тайна от всички, освен от най-близките роднини и приятели.

Те изпратиха SMS на малката група от близки по-рано през деня, за да им кажат да се отправят към службата по вписванията в Крю.

Двамата ще положат брачните си клетви отново във Франция това лято на романтична церемония, планирана в замък.

Магуайър и Фърн, които започнаха да се срещат като тийнейджъри преди повече от десетилетие, пристигнаха малко преди 15 часа.


Към Магуайър се присъединиха родителите му Зоуи и Алън, които пътуваха от дома си близо до Шефилд, за церемонията.

Източник каза: „Те искаха нещата да станат тихо. Те трябваше да се оженят официално преди сватбата си във Франция, но виждат това като своя голям ден."

Сестрата на Магуайър, Дейзи, на 21 години, и Меган Дейвисън, съпруга на съотборника на Магуайър в националния на Англия Джордан Пикфорд, ще бъдат шаферки във Франция.

Магуайър и Фърн бяха сгодени от 17 февруари 2018 г., преди официално да се оженят в четвъртък на скромна церемония.

Фърн роди първото дете на двойката Лили Сейнт Магуайър, вече тригодишна, на 3 април 2019 г., точно девет месеца след като Англия победи Колумбия след дузпи на Световното първенство през 2018 г.

След това малко повече от година по-късно, през май 2020 г., двойката посрещна втората дъщеря Пайпър Роуз, която вече е на две годинки.

Церемонията бележи щастлив край на мизерния футболен сезон за Магуайър, който бе свирепо освиркан за формата си от английските фенове на “Уембли” през март.

Миналия месец пък семейството бе шокирано от заплаха за бомба в дома им. Наложи се полицията в  Чешър да претърси имението на Магуайър и Фърн с кучета следотърсачи, за щастие не намериха експлозивни материали.