0

С тарши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори след равенството 1:1 срещу РБ Лайпциг, коетото донесе класиране на „кралете“ за четвъртфиналите в Шампионска лига след победата с 1:0 в Германия. Той коментира и проблемите с испанската прокуратура, която го обвинява в укриване на данъци и иска да го вкара в затвора за близо пет години.

 

„Мачът беше лош, слабо изигран, с малка интензивност. Психологическият аспект до голяма степен обуслови мача. Играхме срещу съперник, който има качество и игра без нищо за губене. Ние бяхме набили спирачките от началото до края. Страдахме, но важното беше да стигнем до четвъртфиналите и го направихме“, започна Анчелоти.

„Идеята беше да пресираме повече, да сме енергични, но играхме бавно. Не пресирахме. Бавно си подавахме топката. Не беше лека нощ. Очевидно е моя вина. Важно е, че се класирахме, но очевидно трябва да се подобрим. Лош мач, случва се. Понякога тази лоша игра ти коства продължаването напред“ продължи Карлето.

Относно проблемите с обвинения за укриване на данъци, Карло Анчелоти заяви: „Това е стара история, която започна преди осем години, когато прокуратурата смята, че съм бил испански жител, а аз не бях. Вече съм платил глобата. Парите са в прокуратурата, само адвокатите ми ще говорят. Убеден съм, че съм невинен. Ще видим какво ще стане и какво ще стане.“