0

Ф еновете се радват на завръщането на Гарет Бейл в Реал М и прогнозират, че той ще се извиси като зловещия злодей в кеча Гробаря, за да разцепи отново Ливърпул във финала на Шампионската лига на 28 май в Париж.

Те не са забравили как на финала през 2018 г. 32-годишният Бейл вкара два пъти - включително "най-великият гол в историята на Шампионската лига" – за победата на Реал Мадрис с 3:1 именно над Ливърпул. 

Четири години по-късно уелсецът е последна дупка на кавала при белите, но неговите привърженици считат, че Бейл ще се наслади на още един голям удар на прощаване.

Фен публикува снимка на легендата на WWE The Undertaker (Гробаря), „възкръсващ от мъртвите“, и предсказа, че Бейл ще направи нещо подобно в мега-сблъсъка на 28 май в Париж.

Друг добави: "Бейл е звяр, когато иска. Няма значение кой е вратарят."

Трети прогнозира: Той ще влезе в 80-ата минута и ще отбележи хеттрик."

Бейл беше съкрушен да започне от пейката преди да изригне в класиката от 2018 г. След като влезе в 61-ата минута, той със задна ножица записа името си в историята на финалите само секунди по-късно.

Тогавашният треньор на „кралския клуб“ Зидан отпразнува бурно на тъчлинията шедьовъра на Бейл. След това Бейл закова още един славен гол с далечен удар. 

Колко вероятно е Бейл да играе на финала, не е ясно. Треньорът Карло Анчелоти потвърди, че уелсецът ще напусне клуба, когато договорът му изтече това лято.

Това означава, че финалът на Шампионската лига ще бъде последната възможност за Бейл да играе в Реал Мадрид.

След като пропусна тържествата за спечелването на титлата през уикенда, забравената суперзвезда не напомни за себе си след поредния изумителен обрат срещу Ман Сити, освен с публикация в Инстаграм от официалния акаунт на клуба.