0

З вездата на РБ Лайпциг Бенямин Хенрихс, който е германски национал, се завърна след двуседмично лечение на скъсано мускулно влакно на първата си тренировъчна сесия вчера. 

И, както винаги, с нови обувки, забеляза „Билд“. Защото Хенрихс (номер 45), който няма подписан договор с определена фирма, в момента се е отдал на тестване на различни модели и марки обувки.

В последното си видео в YouTube той обяснява: „Напоследък ме виждате с Nike, Puma, Adidas, Under Amour, New Balance. Вече нямам договор. Това означава, че мога да играя с каквото си поискам.”

Във видеото той гордо показва най-новата си колекция обувки. Десет чифта, от най-модерните и хубави на пазара - някои с неговия номер 39 отзад, други със знамена на Германия и Гана върху тях. 

Той споделя и своите впечатления в YouTube, като отбелязва, че за неговата преценка важното е „да вкарвам голове с тях и да не се подхлъзвам“.

Вчера националът избра модел от “Under Armour”.

Първо заключение: „Чисто бяло, много хубав.“ Специалитет е хромираната подметка. “Clone Magnetico” (199 евро) е проектиран от звездата на Ливърпул Трент Александър-Арнолд, който също като Бенямин Хенрихс е десен бек.