0

П разнуването на спечелването на Шампионската лига от победителите от Манчестър Сити предостави много мили и сладки картини - но от терена на ст. "Ататюрк" в Истанбул. 

Съвсем друга беше атмосферата в съблекалнята, която някои в социалните медии сравниха с разюзданите пиянски купони на английските туристи в испанските летни курорти или дори с пиратска оргия в Тортуга.

Благодарение на камерата на един от хората от екипа на Пеп Гуардиола се вижда брутална засилка към купата на един от героите, облечен само по слип и чорапи.

Оказа се, че това е една от традициите на "гражданите" - гологлавият домакин Брандън Ащън да се засилва почти гол и да се плъзга по корем няколко метра до заложената отсреща купа под бесните викове и аплодисменти на останалите.

 

Пиенето се лееше като из ведро, в центъра на бирената вакханалия, естествено, бе Джак Грийлиш. Ерлинг Хааланд пък бе заснет да пуши неестествено голяма пура в 7 часа сутринта. И какво ли не още във футболното светилище на Сити, което ако можеше да говори...