0

Г ероят за Реал (Мадрид) от финала на Шампионската лига Тибо Куртоа предложи брак на любимата си като в приказките.

30-годишният белгиец падна на колене пред Мишел Герциг на яхта край живописното крайбрежие на италианския град Амалфи.

Романтичните снимки от вълшебния миг публикува бъдещата булка, която сподели и отговора си: “Да, за да сме заедно цял живот“. Жестът на Тибо трогна Мишел до сълзи. Чувствата между ослепителната моделка и вратаря явно са много силни, защото годежът идва само година след запознанството им. Срещнали се чрез общи познати от модната индустрия и оттогава заживели щастливо в Мадрид.

Едва ли е случайно, че Куртоа е решил да връчи пръстена на Мишел ден преди тя да навърши 25 години на 5 юни. 178-сантиметровата блондинка започва кариерата си едва на 13, но славата й се увеличи покрай връзката с Тибо, с което си навлече доста критики. „Животът е твърде кратък, за да се спирам върху това какво мислят другите, докато седят зад клавиатурата. Не мога да кажа, че не съм искала да се прочуя, защото в нашата професия, колкото по-известен си, толкова повече работа получаваш. За съжаление през годините научих, че ако не се снимаш в риалити, не участваш в скандал или не излизаш с някой популярен, никой няма да говори за теб. Аз обаче отказвам да играя тази игра. Ако не е достатъчно, че съм дошла от периферията, отбила съм военната си служба и представям Израел по най-добрия възможен начин, така да бъде. Поне ще остана вярна на себе си", заяви Герциг и добави: „Някои недоволстват, че Куртоа се среща с израелска жена. Акаунтите ми в социалните медии са бомбардирани от антиизраелски и пропалестински коментари. Няма значение дали си добър или лош, те моментално те мразят и те заплашват само за това, че си израелец“.

Зад гърба си футболистът вече има една сериозна връзка - с Мария Домингес, от която има дъщеря Адриана (7) и син Николас на 5 г. Те се разделиха, докато испанката беше бременна с второто им дете.