0

З вездата на Франция Килиан Мбапе направи джентълменско изявление за провокациите на Емилиано Мартинес след края на Световното първенство и посочи, че няма намерение да отговаря на такива удари под кръста, но сега асът на ПСЖ се превърна в хит благодарение на видео, което се появи в социалните мрежи.

А именно, той не само, че не се обижда от изявленията и ходовете на Дибу Мартинес, но Мбапе дори се шегува с аржентинеца с някои от съотборниците си от ПСЖ, както се вижда от видео материала след една от тренировките на тима.

Французинът повтори срамния жест, направен от Мартинес по време на Световното първенство, реакция, която бързо се разпространи с голяма скорост в световната общественост.

Мартинес постави "Златната ръкавица" на интимна част от тялото си, а Мбапе очевидно използва жеста на аржентинеца, за да предизвика усмивка на своите съотборници.

След като претърпя шокиращо поражение във финала, Килиан получи заслужена почивка от ПСЖ и беше изпратен в принудителна почивка, но сега се завърна в състава на Галтие и се очаква да допринесе за постигането на целите му.