0

З адоволство от „сухата мрежа“ изрази капитанът на Лудогорец Кирил Десподов след 1:0 над Андерлехт, но и неудовлетворение от изпуснатите положения, които можеха да решат мача в полза на „орлите“ още в Разград.

"Отбелязахме си едно от положенията, а Андерлехт също имаше доста ситуации. Радостно е, че не ни вкараха гол, но трябва да реализираме повече от положенията ни. Постъпваме егоистично пред гола. При двама срещу един трябва да си подаваме, за да вкараме повече попадения“, анализира най-добрият футболист на България за 2022 г.

„Очаква ни доста тежък мач в Белгия пред техните фенове. Стадионът сигурно ще бъде пълен“, добави Десподов.

Съотборникът му от атаката Бърнард Текпетей увери, че играчите ще останат спокойни за предстоящия реванш, но бе критичен към представянето в Разград.

„Бяхме късметлии да не допуснем гол, но имаше и ситуации, от които трябва да се възползваме по-добре. Най-важното е, че победихме. Ще останем спокойни и ще видим какво ще стане. 

Не сме доволни от представянето ни. Трябва да вдигнем нивото, искаме феновете ни да са доволни. Да се надяваме, че в следващия мач ще се представим доста по-добре. Ще покажем, че сме най-добри в България.

В Белгия също ще имаме различни опции. Може да се възползваме от нашите контри. Ще се върнем в Белгия доста по-силни. Не съм съгласен, че има егоизъм. Трябва да се подготвим много добре, за да продължим напред в турнира."