0

А ко отпаднем от Сепси ще бъде провал в евротурнирите. На ЦСКА не приляга да отпада на този етап. Това заяви изпълнителният директор на „червените“ Филип Филипов-Фичо на летище София преди заминаването за Румъния. Утре ЦСКА излиза във втори мач срещу местния Сепси, който надви с 2:0 на „Българска армия“ миналата седмица.

„Отиваме, за да победим и да продължим. Резултатът наистина е неблагоприятен за нас. Трябва да заличаваме пасив от два гола. В крайна сметка това ни е целта и затова отиваме“, започна Филипов.  

„Аз се надявам да има импулс в играта ни. Тези три дни се използваха максимално добре. Тренира се предимно с тактическа насоченост и мисля, че отборът ще има коренно различен облик от този в София. Треньорът ще реши кой ще е капитан“, изтъкна още Фичо, който сподели впечатленията си от Нестор Ел Маестро, заменил Саша Илич като треньор.

„Искахме да е треньор, който няма нужда от адаптация в отбора и познава добре българското първенството. Той е треньор, върху който нямах преки наблюдения, но последните три дни съм възхитен от работата, която върши. Много амбицирани хора и според мен такива трябват на клуба“, добави Филипов.

„Подготвихме се тази седмица за труден мач, в който трябва да доминираме, да победим и да продължим. Сезонът не е само евротурнирите, ами първенството, Купата, представянето на отбора“.