0

К ристиано Роналдо и неговият Ал Насър губят с всеки изминал мач шансовете да настигнат лидера в саудитската лига Ал Хилал в борбата за титлата.

Португалската звезда само изгледа безсилно от трибуните как съотборниците му изпуснаха да бият последния Ал Хазм, който измъкна 4:4 като гост с гол в 99-ата мин.

Той бе наказан за един мач заради обявен за "неморален" жест с ръце пред слабините си към публиката на Ал Шабаб, която го дразнеше с викове „Меси! Меси!“ при победата с 3:2 на Ал Насър в предишния кръг.

Така след 22 кръга Ал Насър има 53 точки, докато Ал Хилал, в който са имена като Александър Митрович, Сергей Милинкович-Савич и Неймар, е с 59 точки и мач по-малко.

Домакините от Ал Насър 4 пъти повеждаха в резултата, но бяха застигани от отбор, който с 15 точки се отлепи от последното 18-то място на предпоследното.

Талиска откри от дузпа в 31-ата за Ал Насър, после се разписа в 61-ата и 71-ата, съответно за 2:1 и 3:2. Садио Мане направи 4:3 от дузпа в 90+4, но Пауло Рикардо в деветата минута от добавеното време закова крайното 4:4.